Uppdatering av Covid-19s påverkan på Intrums verksamhet 

Läs om det här

Lär känna Nina Almqvist

Lär känna Nina Almqvist

Nina började på Intrum 2011 som handläggare på vårt Contact Center. Idag är hon Team Manager för ett av våra Backoffice-team och ansvarar för Intrums Bank- och Finanskunder.

Nina, berätta vad du gör i din roll

– I mitt dagliga arbete coachar jag mina kollegor och mitt mål är att teamet hela tiden ska utvecklas. Jag gör dagliga uppföljningar och arbetar mycket med att förbättra och effektivisera våra processer samt vårt bank- och finanskoncept.

Vad är det mest utvecklande i din roll?

– Det jag tycker är mest utvecklande i min roll är att samverka och samarbeta med olika team och avdelningar för att lösa utmanande situationer. Jag får lära mig mycket om andra delar av verksamheten och bygger på min egen kompetens inom många olika områden.

Nina Almqvist, Team Manager Bank Collection Excellence

Att känna att kunna göra skillnad på jobbet är något som många strävar efter när de söker sig till ett nytt jobb, hur märker du att du gör skillnad?

– Det är en viktig sak för mig och varje dag känner jag att vi gör stor skillnad för våra kunder och för skuldsatta människor. Vi finns som stöd och med vår rådgivning hittar vi tillsammans den bästa lösningen för både vår kund och deras kunder.

Och till sist, vad är det bästa med att jobba på Intrum?

– Att en alltid lär sig något nytt och får möjlighet att utvecklas. Jag har fått vara delaktig i många projekt utanför min roll och bidragit med min egen kompetens, samtidigt som jag får ta del av andras kunskaper och erfarenheter i deras områden.


Välkommen att jobba hos oss!

Se våra lediga tjänster