Intrum Billify för småföretagaren

I Intrum Billify finns både smart fakturering och inkassotjänst för ditt företag. Skapa ett konto och du är igång på några minuter.

Intrum Billify

Skickar du färre än 100 fakturor i månaden? Med Intrum Billify hanterar du faktureringen själv som ett proffs. Läs mer om fakturatjänsten och registrera dig här.

 

Fakturering

Digitalt arbetsflöde från start till mål

Fakturan du skapat kan skickas som webbfaktura via mejl och som brev. Du väljer det som passar din kund bäst. Vi sköter resten, från utskrift till leverans.

Väljer du webbfaktura kan du följa fakturan, från det att din kund öppnat den till dess att den är betald. Bäst av allt är att din kund kan ställa frågor och du kan svara på dem direkt. Det minskar risken att betalningen drar ut på tiden. Läs mer här.

 

Inkasso - om kunden inte betalar

Då går din faktura in i nästa fas, inkasso. Du behöver bara tänka på två saker, att din faktura inte är tvistig och trycka på knappen för inkasso. Därefter tar vi över. Du jobbar vidare med ditt. Via Intrum Billify, har du full insyn i hela processen och kan när som helst kontakta din handläggare hos oss. Läs mer här.

Hur fungerar inkasso? Se vår inkassoskola