Därför ska du välja Intrum som din inkassopartner

Letar du efter en pålitlig partner för att hjälpa till med sena betalningar och inkasso? Här är några av fördelarna med att arbeta med Intrum .

Med kontor i 24 europeiska länder, i Brasilien och med ombud i nästan alla världens hörn är vi tillsammans med våra etiska rutiner en idealisk partner för företag som opererar både lokalt och globalt.

I ett samarbete med oss säkrar ni: 

 

  1. Efterlevnad av lagar och regler – Vi är alltid uppdaterad om lagar och förordningar , så att du kan vara säker på att alla inkassosprocesser är etiska. 
  2. Flexibilitet – Skräddarsydda inkassoprocesser gör att du får dina pengar snabbare, samtidigt som vi behåller goda relationer till din kund. Vi har kunder i alla segment, från multinationella till småföretagare. B2B och företag som säljer till privatpersoner
  3. Kundlojalitet – Vi för alltid en respektfull dialog med din kund i diskussionen om ett hållbart upplägg för betalning av skulden. Det är viktigt för både viljan att betala och för att kundrelationen ska vara intakt.
  4. Tidsbesparing – Att följa upp obetalda fakturor är tidskrävande . Vi tar hand om hela processen, från kravbrev till redovisning av betalningar. Ni får mer tid till kärnverksamheten.
  5. Data, analys och teknik – Vår roll som specialister på kredithantering och inkasso innebär att vi investerar i verktyg, data och teknik för att kunna anpassa inkassoprocessen till varje enskilt fall och tillsammans med våra kunder hitta den bästa lösningen. 
  6. Internationellt inkasso – Vi inkasserar fordringar över hela världen och har en egen internationell avdelning för inkasso.

Läs mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig.