Jobba hos oss på Intrum
Karriär i Intrum

Jobba hos oss på Intrum

Lediga tjänster

Stockholm

Client Delivery Manager till Intrum

Är du bra på att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer och vill vara med och bidra till att utveckla affären med våra nyckelkunder genom proaktivitet och högklassig service? Har du även en analytisk förmåga och erfarenhet av lönsamhetsrapportering samt projektledning? Då kanske det är dig vi söker som Client Delivery Manager till Intrum. Sista ansökningsdag är 2019-01-26.


Göteborg/Varberg

Collector Excellence Key Asset inom Investment Operations

Vi söker nu en person till vårat kontor i Göteborg eller Varberg för vår strategiska satsning i rollen som Collector Excellence Key Asset inom Investment Operations. Är du driven, tävlings och målinriktad samt brinner för att arbeta med stora fordringar? Då är du personen vi letar efter. Sista ansökningsdag 2019-01-18


Varberg

Collector till Investment Operations på Intrum

Vi söker nu en person i rollen som Collector till vårt kontor i Varberg. Vill du arbeta med köpta fordringar? Är service är en självklar egenskap hos dig? Då är det här tjänsten för dig. Sista ansökningsdag 2019-01-25.


Stockholm

Client Consultants till Intrum

Gillar du att ha många kontaktytor och att ge kundservice i toppklass? Har du dessutom sinne för affärer och erfarenhet av ekonomi? Då är det dig vi söker! Sista ansökningsdag 2019-01-30.