I samarbete med CaPS

Som medlem hos CaPs har du nu möjlighet att använda branschens ledande leverantör av kredithanteringstjänster.

En heltäckande inkassolösning för obetalda fakturor, i Sverige och utomlands

Speciellt för dig som är medlem i CaPS har Intrum tagit fram ett inkassoerbjudande. Styrkan i vårt namn påverkar betalningsviljan hos din kund och du får snabbare betalt.


Med hjälp av egna kontor i 23 Europeiska länder och parters i ytterligare 180 länder sköter vi inkassohantering av era obetalda fakturor oavsett var i världen er kund finns, hanteringen sker på lokalt språk, enligt lokal praxis och lagstiftning i syfte att få snabbast möjliga resultat utan att störa kundrelationen.


Genom vår kundportal Intrum Web har ni tillgång till alla information i era inkassoärenden, för er som har större volymer sätter vi upp en integrerad lösning emot ert affärssystem om ni önskar.

 

Pris

Priser för medlemmar i CaPS

Abonnemangsavgift: 0 kr (ordinarie pris 3 500 kr/år)
Kravhantering: 0 kr (ordinarie pris 100 kr)
Rättslig hantering 0 kr (ordinarie pris 250 kr)
Vi erbjuder även återbäring i form av bonus på inbetalda inkassoavgifter, se separat prislista.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig eller ring direkt till
Mats Linderstål på 08-616 77 59, 070-606 77 59 eller mats.linderstal@intrum.com.

 

Kostnadsfri analys

Intrum är välkända för inkassohantering såväl i Sverige som internationellt.

Utöver inkassohantering är vi specialister på hantering av fakturor, kundreskontra, påminnelser och räntefakturering, dvs det som sker innan inkasso.

Som medlem i Capman CaPS erbjuder vi er en kostnadsfri analys av er egen kundfordringshantering i syfte att belysa områden som går att förbättra, såväl administrativt som när det gäller det finansiella utfallet.

Analysen bygger på att vi analyserar era nyckeltal såsom; beviljad och verklig kredittid, kapitalbindning i kundfordringar, intäkter av påminnelseavgifter & dröjsmålsränta etc.Vi jämför era nyckeltal emot referensdata (med hantering enligt ”best practise”) för den aktuella branschen, vi sammanställer och presenterar en kalkylmodell som visar vilka områden som kan förbättras och de potentiella effekterna av detta.

För er som medlem i CaPS är denna analys kostnadsfri, ni väljer sedan naturligtvis själva om ni vill genomföra förbättringarna i er egen hantering eller om ni vill ha Intrums hjälp att hantera vissa delar eller hela kundreskontraprocessen.

 

Kontakt

Skriv ditt namn
Skriv ditt efternamn
Vad heter företaget?
e-postadress som du vill att vi når dig på
Telefonnummer som du vill att vi når dig på.