Just nu har vi problem med vår telefoni. Det gäller samtliga nummer som börjar på (08) 

VARNING för bedragare som påstår att de ringer från Intrum och uppmanar dig att betala en skuld via BankID-signering! Vi ringer ALDRIG upp och ber dig signera en transaktion med BankID. Läs mer här 

Jag har betalat

Behöver jag meddela att jag har betalat?

Om du genomförde betalningen precis kan det dröja innan det visas i Mina sidor. Pröva att logga in igen senare eller nästa vardag.
Jag har betalat

Behöver jag meddela er att jag har betalat?

Nej, det behöver du inte men om du vill meddela oss något gör du det genom att logga in på Mina sidor, här kan du också följa ditt ärende. Om du genomförde betalningen precis kan det dröja innan det visas i Mina sidor. Pröva att logga in igen senare eller nästa vardag. Tänk på att det tar 1-3 bankdagar innan din betalning når mottagaren och inte förrän då anses den som gjord. Med andra ord bör du betala några dagar innan sista betalningsdag för att vara säker på att pengarna är på mottagarens konto i tid.

Det finns ett undantag och det är hyresfordringar, de anses betalda samma dag de når post- eller bankgirot. 

Om du har betalat enligt ursprungsfakturan måste du ändå betala inkassokostnaden och eventuell ränta om du har hunnit få det och det beloppet ska betalas inom 8 dagar från utskriftsdatum. 

Ring oss