Det här är Intrum
Vi finns här för att hjälpa dig

Det här är Intrum

Vi finns här för dig.

På Intrum pratar vi med tusentals människor varje dag. Vissa har fått sitt första inkassokrav, andra har många skulder. Oavsett vilket är vår uppgift att tillsammans med dem hitta utvägar och hållbara lösningar som leder till att skulderna kan betalas. 

Tveka aldrig inför att kontakta oss, vi finns här för att hjälpa även dig.

Vanliga frågor

Det här är Intrum

Vad gör vi på Intrum?

På Intrum pratar vi med tusentals människor varje dag. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa människor som befinner sig i en ekonomisk svår situation och att hitta en lösning för att du ska bli skuldfri hos oss. Vårt mål är att ha en pålitlig och öppen dialog med dig.

Vi arbetar för företag och organisationer -stora och små - inom alla sektorer. Vi gör detta genom att behandla deras kunder rättvist och med respekt för att skapa omständigheter som gör det möjligt för varje person att bli skuldfri och därmed se till att företagen får betalt. För när företag får betalt kan de växa, investera och rekrytera personal. Det är viktigt i vårt samhälle. Och det är bra för människor.

Varför hanterar Intrum min skuld?

Det är vanligt att banker och andra långivare säljer konton till inkassoföretag. Ditt konto kommer redan ha gått igenom deras inkassoprocess innan det kommer till oss. Vi har specialiserade team som kan hjälpa personer med alla typer av ekonomiska problem, inklusive problem som uppstår på grund av arbetslöshet eller sorg. Vårt enda fokus är att komma överens om en återbetalningsplan eller en överenskommelse som du har råd med.

Vänligen kontakta oss så kan vi hjälpa dig.

Vad kan jag förvänta mig från Intrum?

Vi strävar efter att förstå varje enskild situation - hjälper våra kunder att lösa sina skulder och återintegrera i det finansiella systemet. Vi har utarbetat en uppsättning riktlinjer i våra ansträngningar att säkerställa att kunder bemöts på ett respektfullt sätt.

Intrum är ett företag som drivs av våra fyra värderingar: Empathy, Ethics, Dedication, and Solutions. Du kan lära dig mer om våra värderingar här.

Vad händer om jag inte svarar er?

Vänligen kontakta oss för att diskutera din ekonomiska situation. Om du inte har råd att betala något kommer vi inte att be dig att betala, och vi kommer att hjälpa dig att få gratis ekonomisk rådgivning. Många kunder oroar sig och tvekar att kontakta oss, men önskar sedan att de hade gjort det tidigare. 

Vi kan hjälpa dig att upprätta en återbetalningsplan som du har råd med och samarbeta med dig för att betala av din skuld. Våra kundtjänstrepresentanter är mycket välutbildade, och vi har ett specialistteam som kan hjälpa dig om du har förlorat ditt jobb, är sjuk eller har drabbats av sorg. Tveka inte på att ringa oss.

Se samtliga frågor ›

Vi finns här för att hjälpa dig

Kontakta oss gärna om du har några frågor