Möt vår hållbarhetschef Camilla Gulsett

Vi är glada över att fått Camilla Gulsett som Intrums allra första hållbarhetschef. Här kan du lära känna henne lite bättre!

Camilla Gulsett, Hållbarhetsansvarig Intrum i Skandinavien

Namn: Camilla Gulsett

Vilka är dina yrkesintressen?

Hållbarhet och kommunikation ligger mig naturligt närmast hjärtat. Jag jobbar för att hållbarhet inte ska vara för något komplicerat, det handlar mycket om sunt förnuft, att dela kompetens och att ändra sina vanor. Vi behöver få alla ombord om vi ska kunna nå klimatmålen till 2030 och jag är superstolt över att arbeta i ett företag som tar detta på allvar och att jag får vara med på den resan.

Du har två öron och en mun, lyssna innan du pratar. Jag lyckas inte alltid följa detta råd!
Camilla Gulsett, Hållbarhetsansvarig Intrum i Skandinavien

Vilka egenskaper värdesätter du högst hos andra?

Ärlighet, humor och respekt för andra.

Vilket är det bästa rådet du någonsin fått?

Du har två öron och en mun, lyssna innan du pratar. Jag lyckas inte alltid följa detta råd!

Hur ska Intrum fortsätta arbeta med hållbarhet?

Vårt samhälle här i Skandinavien bygger på något mycket värdefullt. Vi har ett högt förtroende för varandra. Detta har bidragit till att vi är bland de bästa betalarna i världen och inkassobranschen har ett socialt ansvar för att behålla denna konkurrensfördel och för näringslivet i Skandinavien. Dessutom ska vi som samhällsaktör ta ansvar och bidra till att uppnå FN:s hållbarhetsmål. Ett område där vi verkligen kan göra skillnad, genom att erbjuda de som behöver det utbildning i privatekonomi och skuldhantering. I Norge arbetar vi till exempel aktivt med Röda Korset där vi stöttar frigivna från anstalter och fängelser att få hjälp med sin ekonomi. I både Danmark och i Sverige arbetar vi aktivt med att utbilda ungdomar i privatekonomi.