Att växa genom att göra skillnad

Intrum erbjuder en miljö full av möjligheter. Där du uppmuntras, inspireras och stöttas att växa – i alla riktningar. Din personliga och professionella utveckling driver både vårt syfte och vår bransch framåt.

Vad vi gör på Intrum spelar roll. För samhället. För ekonomin. För framtiden. Oavsett vilken roll du har kommer du att bidra till ett värdedrivet företag med ett starkt, hållbart och viktigt syfte. Ett syfte med tydliga och omedelbara fördelar för alla. 

Stora möjlighet att växa

Som marknadsledare har vi valt att alltid ligga i framkant. Därför har vi en kultur av kontinuerligt lärande. Oändlig personlig- och professionell utveckling. Vi uppmuntrar och stöttar självledarskap. och vilken roll du än har så omges du av en stimulerande miljö och möjligheter att utveckla nya styrkor.

Ett hållbart och nödvändigt syfte 

Var och en av oss på Intrum spelar en meningsfull roll i att ”leda vägen till en sund ekonomi”. Genom att hjälpa människor att hantera sina skulder hjälper vi våra kunder att få betalt. Då kan företag växa. Och det skapar en sund ekonomi som gynnar hela samhället. 

Vårt enkla men viktiga uppdrag driver allt vi gör, inspirerar varje beslut vi tar och motiverar varje åtgärd vi vidtar. Den klarhet om varför vi alla gör det vi gör förenar och motiverar oss. Det ger tillfredsställelse och känslan att det finns mening och syfte med allt vi gör. 

Ett verkligt globalt tänkesätt 

inflytande kommer inte bara stabilitet, säkerhet och respekt för branschen. Det öppnar också upp för många möjligheter; från samarbete och varierande internationella karriärvägar, till banbrytande innovationer och möjligheter att sätta globala standarder. Genom att vi delar kunskap, erfarenhet och insikter berikas vår globala styrka och mångfalden i vår dagliga verksamhet..

En stödjande, öppen och värderingsstyrd kultur 

Etik. Engagemang. Lösningar. Empati. Våra värderingar är inte bara ord som hänger i receptionen. De vägleder oss alla dagligen. Det är det som gör vår kultur öppen för alla, inspirerande stödjande och rik på olika perspektiv. Det är därför Intrum är ett naturligt ställe för människor som är redo att göra skillnad. Och det är därför många människor inser att Intrum är platsen att göra just det.