Vad betyder det att arbeta på Intrum

Vi på Intrum vill bidra till ett inkluderande och mångsidigt arbetsliv. Vi är alla en resurs för samhället, oavsett ålder, funktionsförmåga, kön, religion, etnicitet eller sexuell läggning. Vi uppmanar därför alla att söka jobb hos oss. Kom som du är!

När du jobbar på Intrum arbetar du på ett företag som ägnar sig åt att hjälpa människor. Med mer än 10 000 anställda i 25 länder, och som världens största leverantör av kredittjänster, är vi alltid på jakt efter begåvade människor. Du kommer snabbt att märka att människorna, både anställda, kunder och slutkunder, står i centrum för det arbete vi gör. Vi bryr oss om våra anställda och att arbeta för Intrum innebär att du:

Jobba inom ett marknadsledande företag

Att arbeta för en internationell marknadsledare aktör betyder en hel del. Det innebär att du får arbeta med de bästa människorna, spännande kunder, innovativa lösningar och följa högsta etiska standard. 

Ett jobb med djupare innebörd

Vår bransch handlar om att hjälpa andra. Att hjälpa människor med skuldproblem ur en svår situation. Vi hjälper företag att få betalt så att de har möjlighet att växa och anställa mer personal. Vilket i sin tur skapar positiva följdeffekter i hela samhället. Som en del av Intrum blir du en viktig del av den här värdekedjan. Det bidrar till att ge ditt jobb på Intrum en djupare mening, oavsett din roll eller titel.

 

Bli en del av en kultur där dina insatser uppmärksammas

Engagerade medarbetare med olika bakgrund skapar den unika Intrum-kulturen. En kultur som är både krävande och stödjande. Dessa motsättningar återspeglas också i våra värderingar: Empathy, Ethics, Dedication and Solutions. Intrum har en företagskultur där du kan utvecklas. Om du har ett stort engagemang och gör ett bra jobb så kommer du att få många utvecklingsmöjligheter. 

Få möjligheten att utvecklas

Hos oss har du stora möjligheter att utveckla dig själv. Inom en stor organisation finns det utrymme att ta nästa karriärsteg, specialisera sig eller byta kompetensområden. Du kan till och med få internationell erfarenhet. Eftersom vi arbetar med att hjälpa andra – individer och företag – bidrar ditt jobb även till utveckling på det personliga planet. Kort sagt, du kommer att växa genom att göra skillnad.


Blie en del av oss på Intrum

Se våra lediga tjänster