Uppdatering av Covid-19s påverkan på Intrums verksamhet 

Läs om det här

Lär känna Nikan Taghavi

Lär känna Nikan Taghavi

Min resa på Intrum började år 2018 som redovisningsekonom på leverantörsreskontran. Idag är jag team manager i ett av våra back office-team.

Beskriv korta drag vad du gör i din roll

Som team manager är min uppgift att stötta, leda och motivera mina medarbetare till att utvecklas och nå sin fulla potential, men även att se till att vi som grupp arbetar i samma riktning och når våra gemensamma mål.  

Det bästa och mest utvecklande med min roll är att jag arbetar med människor och att uppgifterna är så omväxlande. Ingen dag är sig lik och jag stöter på nya frågor och situationer varje dag - det får mig att utvecklas på alla nivåer.

Att känna att kunna göra skillnad på jobbet är något som många strävar efter när de söker sig till ett nytt jobb, hur märker du att du gör skillnad?

– Ja, det är viktigt för mig. När jag och mitt team får vara med och bidra positivt till andra människors liv oavsett om det är ett företag eller en privatperson, när någon man möter berättar att vi har skött ett ärende på ett föredömligt sätt eller när jag ser mina medarbetare utvecklas och utmanar sig själva.    

Och till sist, vad är det bästa med att jobba på Intrum?

– Intrum är en organisation som ständigt utvecklas och det är väldigt kul och givande att få vara med på den resan. Något som jag tar med mig varje dag till jobbet är ”Intrum är en arbetsgivare som ser en, vill man utvecklas så kan man”, det var något som min första chef här på företaget sa till mig. Hon hade helt rätt!  


Välkommen att jobba hos oss!

Se våra lediga tjänster