Uppdatering av Covid-19s påverkan på Intrums verksamhet 

Läs om det här

Lär känna Pelle Rundström

Lär känna Pelle Rundström

Pelle började på Intrum 2018 på Outbound Callcenter. Idag är han på säljavdelningen som Account Manager i småföretagssegmentet.

Pelle, berätta vad du gör i din roll

– Som account manager är jag ofta den första kontakten för företag som vill använda sig av våra tjänster. Jag arbetar främst med nykundsförsäljning och diskuterar tillsammans med kunden vad de behöver hjälp med. Det kan vara allt från kreditupplysningar och fakturering till inkasso i utlandet.  

Vad är det mest utvecklande i din roll?

– Det är att få samarbeta med olika team och avdelningar för att lösa utmanande situationer. Jag får lära mig mycket om andra delar av verksamheten och bygger på min egen kompetens inom många olika områden.

Pelle Rundström, Account Manger SME

Att känna att kunna göra skillnad på jobbet är något som många strävar efter när de söker sig till ett nytt jobb, hur märker du att du gör skillnad?

–  Det är viktigt även för mig och jag märker det framförallt genom att många kunder återkommer när vi lyckas inkassera i en skuld. Är det ett mindre bolag kan vår hjälp vara skillnaden mellan att kunna fortsätta bedriva sin verksamhet eller få lägga ner den. Att ett företag får betalt, samtidigt som jag vet att mina kollegor på allra bästa sätt försöker hjälpa den som är skuldsatt känns bra. Jag får många samtal från företag som ”hört från en kollega” att vi på Intrum är riktigt bra på det vi gör, vilket känns som ett riktigt fint kvitto på att vi gör skillnad.

Och till sist, vad är det bästa med att jobba på Intrum?

–  Det bästa är gemenskapen. Oavsett vilken roll jag haft på företaget har jag alltid blivit behandlad på samma sätt vilket känns otroligt bra. Det finns alla möjligheter till utveckling vilket går att se på min egen karriär här. Vill du testa på något nytt så är det sällan ett problem utan du får alltid stöttning från närmsta chefen att nå dit du vill. 


Välkommen att jobba hos oss!

Se våra lediga tjänster