Att jobba på Intrum

Att jobba på Intrum

Att jobba på Intrum innebär att jobba på ett företag som hjälper människor. Med mer än 10 000 anställda i 25 länder och den branschledande leverantören av kredittjänster letar vi alltid efter nya talanger. När du jobbar på Intrum kommer du snabbt förstå att människor, både anställda, kunder och våra kunders kunder, är kärnan i vår verksamhet. Vi bryr oss om våra anställda och att arbeta på Intrum innebär;

Gå med i en internationell marknadsledare

Som anställd hos oss arbetar du på ett marknadsledande internationellt företag. Det låter inte bara bra. Det innebär också att du får arbeta med de bästa medarbetarna, de mest intressanta kunderna, de senaste marknadsinnovationerna och de högsta etiska standarderna. Det betyder också att arbeta i en mycket internationell miljö och samarbeta med kollegor i våra 24 länder i Europa samt Latinamerika (Brasilien).

Att ha ett meningsfullt arbete

Vår verksamhet handlar om att hjälpa andra. Att hjälpa individer i skuld ut ur svåra situationer. Hjälpa företag att få betalt, så att de kan växa, anställa och blomstra. Vilket i sin tur är positivt för hela ekonomin. Hos oss blir du en viktig del av denna kretslopp. Vilket ger ditt jobb på Intrum en djupare mening. Oavsett din roll eller titel.

 

Att vara en del av en stödjande kultur där ansträngning räknas

Intrum-kulturen skapas av våra engagerade och mångsidiga medarbetare. Det handlar om att ge och ta. Ge sitt bästa och ta chansen. Det kan vara krävande, men också stödjande. Vänligt, men också utmanande. Inkluderande, men också konkurrenskraftiga. Denna dualitet återspeglas också i våra värderingar: Empathy, Ethics, Dedication och Solutions. I en sådan kultur kan du utvecklas snabbt. Men det är upp till dig. Gör ditt bästa. Och bra saker kommer att hända.

Möjlighet att växa

På Intrum finns det goda chanser att utvecklas. I vår stora organisation finns det många möjligheter att avancera, specialisera och rotera. Eller till och med prova dina vingar utomlands. 

Det faktum att vår verksamhet handlar om att hjälpa andra - individer och företag - gör att ditt arbete utvecklas på en mer personlig nivå. Enkelt uttryckt kommer du att växa genom att göra skillnad.