Inkasso för framtiden

Intrum är ett företag med ett stolt arv, men framförallt har vi en spännande framtid framför oss. Dagens teknologiska framsteg, nya kund- och köpbeteenden och disruptiva affärsmodeller påverkar oss och våra kunder.

På Intrum strävar vi ständigt efter att förbättra vårt erbjudande, utveckla nya sätt att arbeta ännu smartare, skräddarsy tjänster, förbättra effektiviteten i inkasseringen och minska kostnader, samtidigt som vi förbättrar kundupplevelsen. Vi kommer fortsätta att investera i digitala lösningar för data och analys, för att på så sätt skapa ännu bättre relation till våra kunder och slutkunder. Samtidigt kommer vi att fortsätta växa, både inom våra nuvarande och nya marknader och tjänster. Vi kommer att fortsätta bygga på vår position som den obestridda marknadsledaren.

Med vårt marknadsledarskap följer ett stort ansvar. Vi har en möjlighet och ett ansvar att sätta en ny standard och förändra hur man ser på inkassobranschen. Genom etiskt och hållbart affärsutövande vill vi vara en förebild för andra företag i vår bransch. Vi strävar ständigt efter att förbättra oss och stärka vår position som en föregångare och drivande kraft i branschen.

Vår vision är att vara en respekterad aktör med förtroende hos alla som ger eller tar emot kredit. Med tjänster som möjliggör tillväxt och genom att hjälpa privatpersoner bli skuldfria skapar vi ett gemensamt värde för människor, företag och samhället i stort.

Genom att ständigt sträva efter att vara lite bättre idag än vi var igår, tar vi fram det bästa i varandra. Vi växer som individer och som ett lag för att forma Intrums framtid, vilket skapar större värde för våra kunder och deras kunder. Vår värld är i ständig förändring och vi fortsätter att utvecklas och leder vägen till en sund ekonomi.